Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Vedral, Josef: Analog Signal Processing and Digitization in Measurement
The book describes circuit devices and methods of analog signal processing from typical sensors of physical quantities and means for their digitization and reconstruction including description of selected methods of their digital processing. The book...
ČVUT eobchod338 Kč vč.DPH
Kostelecký, Jakub: Globální polohové souřadnicové systémy
Učební text seznamuje studenty s definicí a tvorbou globálních souřadnicových systémů, které tvoří základ pro použití metod kosmické geodézie pro určování polohy - zejména nejznámější a široce využívané technologie GPS. Kromě definice a realizace (pr...
ČVUT eobchod173 Kč vč.DPH
Cézová, Eliška: Integrální počet 1/2 - Sbírka příkladů z neurčitého integrálu
Učební text má primárně sloužit studentům předmětu Matematika 1 v prvním ročníku Fakulty strojní ČVUT v Praze, ale i studentům všech fakult technického i přírodovědného směru. První část této sbírky obsahuje příklady z integrálního počtu funkcí jedné...
ČVUT eobchod197 Kč vč.DPH
Beňo, Luděk: Letadla
Vysokoškolská učebnice je určena především studentům programů zaměřených na leteckou dopravu a provoz letadel. Reflektuje význam znalostí problematiky letadel a jejich systémů pro celou šíři odborných profesí, které se zabývají leteckým provozem. Nap...
ČVUT eobchod370 Kč vč.DPH
Podzimek, František: Radiologická fyzika - Ochrana před ionizujícím zářením
Multimediální učební text je zaměřený na problematiku ochrany před přírodními a umělými zdroji ionizujícího záření. Znalost výskytu ionizujícího záření a jeho použití je základní podmínkou pro pochopení principů ochrany před ním. Publikace je určena ...
ČVUT eobchod459 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Dvořák: Chemie na talíři

Vydání 1.
Rok vydání 2021
Rozsah 208 stran
ISBN 978-80-271-2881-5
Cena (vč.DPH 10 %) 399 Kč
Skladem 3 ks
Počet  ks
Popis produktu:
?Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.? Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu? vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Sternová:Atlas tepelných mostov

399 Kč

Fowler:Destilované UML

319 Kč

Gerstmeier:Hmyz

289 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk