Probíhá komunikace se serverem...

ČVUT eobchod
česky english Podporované platby kartou Visa a Master card
Kraus, Ivo: FYZIKA / Encyklopedie velkých objevů a osobností
Čím lépe se ve vědě chceme uplatnit, tím dokonalejším rozhledem po mezioborových a společenských vazbách bychom měli být vybaveni. Ke splnění takového cíle přispívá i znalost vývoje vědních oblastí. Právě tato nezpochybnitelná věčná pravda vedla auto...
ČVUT eobchod690 Kč vč.DPH
Sejkot, Roman: Kniha FOTOGRAFIE / Od fotogramu k výpočetní fotografii
Kniha se zabývá obrazovým fenoménem, prozíravě již v roce 1839 nazvaným fotografie, z nejrůznějších hledisek a vybízí k úvahám o dalekosáhlém významu fotografie pro veškeré poznání lidstva, od prvních fotogramů po Hubbleův teleskop. Předkládá vývoj,...
ČVUT eobchod518 Kč vč.DPH
Kravata s motivy lva
Elegantní hedvábná kravata s motivy lva v dárkové krabičce českým nebo anglickým logem ČVUT, s teflonovou úpravou. Zvolenou variantu prosím připište do poznámek objednávky.
ČVUT eobchod550 Kč vč.DPH
Kopřiva, Miloš: Membránová architektura
S naplňováním soudobých trendů dynamické a organické architektury konvenují určité stavební konstrukce a technologie. Inspirována vzory ze živé i neživé přírody mezi ně nepochybně patří také membránová architektura. Navrhování nekonvenčních tvarů mem...
ČVUT eobchod418 Kč vč.DPH
Sobotová, Jana: Nauka o materiálu I. a II. Cvičení
Skripta jsou novinkou mezi učebními texty pro studenty všech programů základního bakalářského studia na Fakultě strojní ČVUT v Praze. V jedné publikaci studenti najdou podklady pro všechna laboratorní cvičení, která jsou součástí výuky obou uvedených...
ČVUT eobchod147 Kč vč.DPH
Schovat slider
 

Dvořák: Chemie na talíři

Vydání 1.
Rok vydání 2021
Rozsah 208 stran
ISBN 978-80-271-2881-5
Cena (vč.DPH 10 %) 399 Kč
Skladem 6 ks
Počet  ks
Popis produktu:
?Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.? Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu? vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Nejčastěji prodávané produkty společně se zobrazeným zbožím:

Fowler:Destilované UML

319 Kč

Pok: Jak se naučit 1000 slovíček za hodinu

249 Kč

Ročenka Fakulty architektury 2016/2017

100 Kč
ČVUT Ochrana osobních údajů Helpdesk